Annons
AnnonsMin minimanikyr


redd

Fick feeling på klassiskt röda naglar och lackade loss med Rouge Puissant som är Chanels nya nyans med den perfekta balansen av både varma och kalla undertoner. Visst blev det läckert?

Förresten försöker jag oftast göra en minimanikyr när jag målar naglarna, jag börjar med att mjuka upp och försiktigt trycka tillbaka nagelbanden med Weledas Cuticle Softener Pen. Sen spritar jag nageln för att få bort olja och orenheter, därefter grundar jag nageln med det stärkande underlacket Nailkale från Nails Inc. Sen på med färg, oftast nöjer jag mig med ett lager då jag gillar en viss transparens.

Sist men inte minst överlacket, som är avgörande för ett hållbart resultat. Just nu gillar jag Pure Pots Top Coat från Ciaté som är smidigt att måla med och hyffsat snällt mot miljön. Jag är extra noga med att svepa lite lack längs den övre kanten för att försegla färgen.

När allt har torkat penslar jag på rikligt med nagelolja för att återfukta naglar och nagelband. Ta da!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FILIPPA

I Filippa Bergs beautyblogg bjuds vi på en inblick i den bitvis lika galna som glamorösa vardagen som skönhetsredaktör på tidningen CHIC. Bloggen är som ett backstagepass till allt som döljer sig bakom magasinets skönaste sidor.


KATEGORIER


ARKIVAnnons


LÄS OCKSÅ


Annons

Laddar