Annons
AnnonsLily Love


Screen Shot 2016-08-16 at 5.26.18 PM

Swoon på Lily-Rose Depps förtjusande kampanj för nya Chanel N°5 L’Eau som hon premiärpostade idag på Instagram! Förresten så finns det ett fint jobb i senaste numret av CHIC där vi tar en närmare titt på Depps status som beautyikon, måste läsas ok?!

Doften då? Jo den är ljuvlig och har på kort tid blivit min nya vardagssignatur. Den har liksom allt det jag gillar med originalet, och inget av det tantiga som jag ogillar med orginalet. Prova själv så får du se!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FILIPPA

I Filippa Bergs beautyblogg bjuds vi på en inblick i den bitvis lika galna som glamorösa vardagen som skönhetsredaktör på tidningen CHIC. Bloggen är som ett backstagepass till allt som döljer sig bakom magasinets skönaste sidor.


KATEGORIER


ARKIVAnnons


LÄS OCKSÅ


Annons

Laddar