Annons
AnnonsLady in Red


MA2016_03_0014

”Red is the color of life, of blood, I love red” – Coco Chanel

Chanels höstlook landade just på mitt skrivbord och vi ska strax ta en närmare titt på den, men först vill jag visa visuellerna med sköna skådespelerskan Kristen Stewart.

Le Rouge Collection N°1 heter kollektionen, som är makeup-esset Lucia Picas första som Global Creative Makeup and Color Designer för Chanel, och precis som namnet antyder går den helt i röda toner. Tänket bakom looken har varit att återuppfinna den mest känsloladdade och passionerade färgen av alla. Mission accomplished säger jag och älskar även 90-tals vibbarna i kampanjens bildspråk.

MA2016_03_0001

Foto: Chanel

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FILIPPA

I Filippa Bergs beautyblogg bjuds vi på en inblick i den bitvis lika galna som glamorösa vardagen som skönhetsredaktör på tidningen CHIC. Bloggen är som ett backstagepass till allt som döljer sig bakom magasinets skönaste sidor.


KATEGORIER


ARKIVAnnons


LÄS OCKSÅ


Annons

Laddar