Annons
AnnonsBröllopsbeauty


IMG_4794

Det var så himla vackert på Hvar, där hela min australiensiska släkt hade samlats för bröllop på Bonj ‘les bains’ beach club. Kvällen till ära matchade jag lila och rosa i min makeup och bröt av med bronsig lyster. Prepptiden tog slut innan jag hann fixa håret, så jag fick förlita mig på mina saltstänkta vågor – en skönhetssouvernir från en dag på stranden!

bb

Highlighter, Rms Beauty, ”Master Mixer”. Nagellack, Chanel, ” Le Vernis Sunrise Trip”. Eyeliner, Chanel, ”Style Yeux Waterproof Purple Choc”. Bronzer, Rms Beauty, ” Contour Bronzer”. Läppstift, Dior, ”Rouge Dior  047 Miss”. Ögonskugga, Rms Beauty, ”Cream Eye Shadow Magnetic”.

IMG_4909

Klänning från Dagmar, smycken från All Blues, väska från Chanel, sandaler från Reschia.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FILIPPA

I Filippa Bergs beautyblogg bjuds vi på en inblick i den bitvis lika galna som glamorösa vardagen som skönhetsredaktör på tidningen CHIC. Bloggen är som ett backstagepass till allt som döljer sig bakom magasinets skönaste sidor.


KATEGORIER


ARKIVAnnons


LÄS OCKSÅ


Annons

Laddar