Annons
AnnonsChanel au Ritz


CHANEL NU 1CHANEL VENDOME 2CHANEL NU 2CHANELvuesRITZ

Har ni varit på Ritz i Paris någon gång? Det har jag och det var typ som en bal på slottet. Ni vet säkert att Coco Chanel bodde där i dryga 35 år, och nu när stället renoverades passade de på att klämma in ett Chanel-spa i Cocos ära. Ännu finns det inga bilder på den spektakulära skönhetsdestinationen, men imorse skickade Chanel ut dessa tuschteckningar som får MVG och spaspektaklet rusar upp i topp på the beauty bucket list, n’est-ce pas?

Bilder: Courtesy of Chanel

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FILIPPA

I Filippa Bergs beautyblogg bjuds vi på en inblick i den bitvis lika galna som glamorösa vardagen som skönhetsredaktör på tidningen CHIC. Bloggen är som ett backstagepass till allt som döljer sig bakom magasinets skönaste sidor.


KATEGORIER


ARKIVAnnons


LÄS OCKSÅ


Annons

Laddar