Annons
AnnonsBirthday beauty


birthdaylook

Fyllde år i helgen och firade med ett garden party, klädd i vintage Bill Blass och lilasvarta sotade ögon. I håret hade jag kramat in lite Surf Infusion från Bumble and bumble, som är suverän när man vill förstärka ett vågigt självfall. Här är resten av sminksakerna som satte looken…

R0222512

Krämskugga, Rms Beauty, ”Eye Polish Imagine”. Bronzer, Rms Beauty, ”Contour Bronze”. Ögonpenna, Chanel, ”Stylo Yeux Waterproof Purple Choc”. Nagellack, Chanel ” Le Vernis Sunrise Trip”. Bryngel, YSL, ”Couture Brow.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FILIPPA

I Filippa Bergs beautyblogg bjuds vi på en inblick i den bitvis lika galna som glamorösa vardagen som skönhetsredaktör på tidningen CHIC. Bloggen är som ett backstagepass till allt som döljer sig bakom magasinets skönaste sidor.


KATEGORIER


ARKIVAnnons


LÄS OCKSÅ


Annons

Laddar