Annons
AnnonsCiao Bella


Bella Hadid on the catwalk

Bella Hadid hos Atelier Versace // Foto: All Over Press

Bella Hadid har ett major moment på haute couture-visningarna som just nu pågår i Paris. Hos Versace var hon Lady in Red med rubingnistrande läppar signerade sminksnillet Pat McGrath (som jag för övrigt intervjuar i nästa nummer av CHIC!). Och nedan syns hon i eyeliner med extra allt backstage hos Dior, där hon även är ny ambassadör för modehusets makeup.

Bella Hadid backstage hos Dior. // Foto: All Over Press

Bella Hadid backstage hos Dior // Foto: All Over Press

Men allra coolast är hon ändå off duty, or what?!

Bella Hadid backstage

Bella Hadid in between shows //  Foto: All Over Press

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FILIPPA

I Filippa Bergs beautyblogg bjuds vi på en inblick i den bitvis lika galna som glamorösa vardagen som skönhetsredaktör på tidningen CHIC. Bloggen är som ett backstagepass till allt som döljer sig bakom magasinets skönaste sidor.


KATEGORIER


ARKIVAnnons


LÄS OCKSÅ


Annons

Laddar