Annons
Annons#thisiszadig


IMG_3963

Så vad gjorde jag mer i Paris? Well, först och främst flög jag dit för att jag uppleva (och rapportera om) Zadig & Voltaires storslagna lanseringsevent för deras nya parfymsatsning.
Det rockchica modemärket har haft egna dofter tidigare, men nu slår man alltså på stortrumman och i semptember släpps damdoften This is Her! samt herrdoften This is Him! i samarbete med Beauté Prestige International som är en världens främsta parfymproducenter.

IMG_3992

Den stilrena reklamkampanjen frontas av Franska topmodellen Josephine Le Tutour och hunkiga Sam Lammar.

 Festen hölls på sagolika Hôtel Particulier Iéna, som är en palatsliknande byggnad med anor från 1800-talet, och varje våningsplan bjöd på överraskningar i form av konstinstallationer, rockband och en temporär tatturingsstudio. Och så dj:ade The Avener, bara en sån sak!

IMG_3967

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FILIPPA

I Filippa Bergs beautyblogg bjuds vi på en inblick i den bitvis lika galna som glamorösa vardagen som skönhetsredaktör på tidningen CHIC. Bloggen är som ett backstagepass till allt som döljer sig bakom magasinets skönaste sidor.


KATEGORIER


ARKIVAnnons


LÄS OCKSÅ


Annons

Laddar