Annons
AnnonsComing soon


depp-large_trans++qVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfSVWeZ_vEN7c6bHu2jJnT8

Lily-Rose Depp //Foto: All Over Press

Jösses vad jag är nyfiken på nya Chanel N°5 L’Eau som frontas av fantastiska Lily-Rose Depp!
Vad jag har förstått så är den nya versionen betydligt friskare och fräschare än det ikoniska originalet. Med mindre puder, men mer citrus och gröna tränoter. Det verkar även som vaniljen fått ge vika för luftlätt jasmin (helt i min smak!). Doften landar på disk först i september, men Chanel har lovat att strax skicka ett förhandsexemplar, så jag ber att få återkomma när jag har den på huden. Men Lily-Roses slarvigt snygga hästsvans med rosett, den snor jag på direkten!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FILIPPA

I Filippa Bergs beautyblogg bjuds vi på en inblick i den bitvis lika galna som glamorösa vardagen som skönhetsredaktör på tidningen CHIC. Bloggen är som ett backstagepass till allt som döljer sig bakom magasinets skönaste sidor.


KATEGORIER


ARKIVAnnons


LÄS OCKSÅ


Annons

Laddar