Annons
AnnonsMot Medelhavet


-2-2

Foto: Stefan Segolsson

Hej alla sköna och sorry för glest med inlägg just nu! Har tagit en tidig semester och befinner mig i Berlin, men är snart på våg till Kreta där min familj har sommarstuga. Och min packning är faktiskt inte helt olik semesterstillebenet jag gjorde i senaste numret av CHIC…

Linne, Rodebjer. Shorts, Hunkydory. Sandaler, Hunkydory. Parfym, Marigiela “Beach Walk”. Saltsprej, Bumble and bumble “Surf Infusion”. Handduk, Totême. Korgväska, Afroart. Solkräm, Aesop. Bok, Patti Smith “M Train”.

 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FILIPPA

I Filippa Bergs beautyblogg bjuds vi på en inblick i den bitvis lika galna som glamorösa vardagen som skönhetsredaktör på tidningen CHIC. Bloggen är som ett backstagepass till allt som döljer sig bakom magasinets skönaste sidor.


KATEGORIER


ARKIVAnnons


LÄS OCKSÅ


Annons

Laddar