Annons
AnnonsImpatient blue


luxe3

Det kan ju vara ganska svårt att behålla fokus på texten som ska skrivas efter att ett YSL-bud ringt på dörren. Det var sommarlooken som kom och den indigoblå ögonpennan åkte på direkt. Matchade med nya brynskuggan och lite ljusblått i inre ögonvrån från Lancôme och beige från Armani på läpparna. Absolutely fabulous, n’est ce-pas?

luxe4

Brunskugga och vattenfast ögonpenna från YSL. Vattenfast kajal från Lancôme och beige läppstift från Giorgio Armani. Allt är nyheter som landar i butik inför sommaren.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FILIPPA

I Filippa Bergs beautyblogg bjuds vi på en inblick i den bitvis lika galna som glamorösa vardagen som skönhetsredaktör på tidningen CHIC. Bloggen är som ett backstagepass till allt som döljer sig bakom magasinets skönaste sidor.


KATEGORIER


ARKIVAnnons


LÄS OCKSÅ


Annons

Laddar