Annons
AnnonsCurly cravings


Ready to Wear Spring/Summer 2016

Älskar Natalie Westlings drömmiga korkskruvar, backstage på Calvin Klein SS16 //All About Fashion

Om ni visste hur ofta jag önskar att mitt hår var lockigare (och hur många gånger jag seriöst övervägt att permanenta mina vågor – men blivit avrådd av frisörvänner)! Hursomhelst har Bumble and bumble lanserat en ny hårvårdsserie för folk med lockigt hår, och i helgen lät jag min man (som har naturliga korkskruvar) testa stylingkrämen. Den visade sig vara en höjdare vad det gäller att ge definition, fighta friss och ge skön stunds till lockarna. Med andra ord ett hett tips till er lyllosar som har lockigt hår – attans vad jag är avundsjuk!

curl_style_defining_creme-8-oz

Stylingkräm som ger definition och bra bounce till lockar, Bumble and bumble. Här hittas återförsäljare.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FILIPPA

I Filippa Bergs beautyblogg bjuds vi på en inblick i den bitvis lika galna som glamorösa vardagen som skönhetsredaktör på tidningen CHIC. Bloggen är som ett backstagepass till allt som döljer sig bakom magasinets skönaste sidor.


KATEGORIER


ARKIVAnnons


LÄS OCKSÅ


Annons

Laddar