Annons
AnnonsBeauty duty: Yasuragi Spa


spa

Selfie i de varma källorna på Yasuragi, direkt efter ansiktsbehandlingen.

Så här kan också en dag på jobbet se ut! Närmare bestämt igår, när jag var på Yasuragi och testade en ny holistisk ansiktsbehandling som dom börjat med där. Produkterna som användes är från det fantastiska hudvårdsmärket Abloom Holistic Organic Skin Care, där fokus ligger på råa ekologiska formulas som är handgjorda och varken innehåller vatten eller konserveringsmedel. BIG LIKE. Produkterna är faktiskt så pass rena att dom går att äta, vilket jag naturligtvis var tvungen att testa.

Själva upplevelsen då? Jo, 80 minuter facial där ansiktet genomgår tre olika massagetekniker medan medvetandet dåsar bort till tonerna av japansk pling-plong musik. Först djupvävsmassage (mycket märklig men skön känsla) som kickar igång kollagen och elastinproduktionen. Sen akupressur som stimulerar energiflödet i kroppen samt frigör gifter och slaggprodukter. Och slutligen lymfmassage, som tar bort svullnad och skickar ut slaggprodukterna ur systemet (och gör att man snabbt behöver besöka damernas direkt efteråt).

Wow, jag älskade det! Och så här dagen efter är hela fejan fortfarande skönt plumpy och strålar av jämn och frisk lyster, yay! Men det allra bästa är ändå att behandlingen bara är behaglig och inte innehåller några dåliga syratrippar (av typen då det känns som om halva fejset fräter bort). Så betyget blir 4 bergstoppar av 5.

Det enda dåliga, som sänker betyget, är att Yasuragi överlag skulle behöva en ansiktlyftning. Städningen i omklädningsrummen och på poolområdet är tyvärr aningen eftersatt och inredningen känns bitvis lite väl kommunal i förhållande till det man får pynta för att vara där. Shape up, ok?!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FILIPPA

I Filippa Bergs beautyblogg bjuds vi på en inblick i den bitvis lika galna som glamorösa vardagen som skönhetsredaktör på tidningen CHIC. Bloggen är som ett backstagepass till allt som döljer sig bakom magasinets skönaste sidor.


KATEGORIER


ARKIVAnnons


LÄS OCKSÅ


Annons

Laddar