Annons
AnnonsBeauty recap: Last night with Gant


gantbeauty

Här är en typsik sminkstil som jag tar till när jag har alldeles för lite tid för att gå loss med hår och make. På ögonbrynen har jag brynskuggan från Dior, på ögonlocken Solar från Rms, toppenbra mörkbruna mascaran från Benefit fick färglägga fransarna, Coco Ravish från Tom Ford på läpparna och i håret rejält med torrschampo från Livingproof!

prods

Ögonskugga, Rms Beauty. Läppstift, Tom Ford. Mascara, Benefit. Torrschampo, Living Proof.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FILIPPA

I Filippa Bergs beautyblogg bjuds vi på en inblick i den bitvis lika galna som glamorösa vardagen som skönhetsredaktör på tidningen CHIC. Bloggen är som ett backstagepass till allt som döljer sig bakom magasinets skönaste sidor.


KATEGORIER


ARKIVAnnons


LÄS OCKSÅ


Annons

Laddar