Annons
AnnonsReady for the road


R0221258

Fick med mig det här fiffiga resekitet från gårdagens pressfrukost med det franska hudvårdsmärket Codage, som just börjat säljas på NK Kosmetik. Codage är franska för kod och produkterna är tänkta som en garderob fast för huden, med fokus på serum som funkar fint att lägga lager på lager efter dagsbehov. Har ännu inte hunnit testa, men gillar konceptet med minis som gör det möjligt att prova ett helt hudvårdsprogram innan man slår till på produketerna i orginalstorlek.

Resekit från Codage. Solglasögon från FWSS. Bok av Jack Kerouac.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FILIPPA

I Filippa Bergs beautyblogg bjuds vi på en inblick i den bitvis lika galna som glamorösa vardagen som skönhetsredaktör på tidningen CHIC. Bloggen är som ett backstagepass till allt som döljer sig bakom magasinets skönaste sidor.


KATEGORIER


ARKIVAnnons


LÄS OCKSÅ


Annons

Laddar