Annons
AnnonsBabe i braids


romy-schonberger-by-by-andreas-ohlund-maria-therese-for-glamour-france-april-2016-10

Alltså älsk på det här modejobbet med Romy Schonberger plåtad av dunderduon Andreas Öhlund och Maria Therese i marsnumret av franska Glamour! Svårare än så behöver det inte vara, eller så har jag bara blivit besatt av Romy… Hursomhelst, så himla fin fläta!! Kanske borde fördjupa mig lite i Den stora boken om flätor som Björn Axén gav ut för ett tag sedan (synd dock att dom inte satsade på lite mer modern formgivning).

romy-schonberger-by-by-andreas-ohlund-maria-therese-for-glamour-france-april-2016-7

Romy Schonberger i franska Glamour // Andreas Öhlund & Maria Therese

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FILIPPA

I Filippa Bergs beautyblogg bjuds vi på en inblick i den bitvis lika galna som glamorösa vardagen som skönhetsredaktör på tidningen CHIC. Bloggen är som ett backstagepass till allt som döljer sig bakom magasinets skönaste sidor.


KATEGORIER


ARKIVAnnons


LÄS OCKSÅ


Annons

Laddar