Annons
AnnonsVälgörenhet på veke


aveda

Av alla doftljus som gått upp i välluktande rök hemma hos mig, så måste jag säga att Avedas Light the Way-ljus tillhör topplistan. Varje år, i samband med Aveda Earth Month som infaller i april, så släpper dom ett doftljus där hela försäljningen doneras till förmån för rent vatten-projekt världen över. Till exempel kan de 135 kronorna som ljuset kostar hjälpa en familj i indiska Umbari att få rent dricksvatten i hela 6 månader, fattar ni hur fantastiskt det är?!

aveda2

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FILIPPA

I Filippa Bergs beautyblogg bjuds vi på en inblick i den bitvis lika galna som glamorösa vardagen som skönhetsredaktör på tidningen CHIC. Bloggen är som ett backstagepass till allt som döljer sig bakom magasinets skönaste sidor.


KATEGORIER


ARKIVAnnons


LÄS OCKSÅ


Annons

Laddar