Annons
AnnonsBeauty recap: A night at the opera


hunkbeauty

Häromkvällen hade jag nöjet att gå på Hunkydorys flotta födelsedagsfirande på Operan. Jag bar en lång slitsad mockaklänning från deras SS16 kollektion och körde en bronzad beautylook med mycket lyster. Här är några av nyckelprodukterna som satte skönhetsstilen.hunkbb

Kajal, Und Gretel ”Luk”. Hightlighter, Rms Beauty, ”Mixer Master”. Läppglans, Chanel ”Rouge Coco Stylo”. Hårstylingcreme, Shu Uemura ”Cotton Uzu”.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FILIPPA

I Filippa Bergs beautyblogg bjuds vi på en inblick i den bitvis lika galna som glamorösa vardagen som skönhetsredaktör på tidningen CHIC. Bloggen är som ett backstagepass till allt som döljer sig bakom magasinets skönaste sidor.


KATEGORIER


ARKIVAnnons


LÄS OCKSÅ


Annons

Laddar