Annons
AnnonsCannelle, c’est chic!


Screen Shot 2016-03-01 at 10.44.00 AM

Trussardi FW16 // Getty

¡Hola!

Tills jag kickat igång den här beautybloggen på allvar tycker jag att vi tar en titt på den här ljuva looken från Trussardi FW16 som just visades på Milanos modevecka. Skönhetsstilen sammanfattar hur jag vill se ut just nu och kläderna går inte heller av för hackor. Nu ska jag in i skönhetsrummet och leta fram en kanelbrun ögonskugga, over and out!

S180450_XLARGE

Ögonskugga från Chanel i färgen Cinnamon.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FILIPPA

I Filippa Bergs beautyblogg bjuds vi på en inblick i den bitvis lika galna som glamorösa vardagen som skönhetsredaktör på tidningen CHIC. Bloggen är som ett backstagepass till allt som döljer sig bakom magasinets skönaste sidor.


KATEGORIER


ARKIVAnnons


LÄS OCKSÅ


Annons