Annons
AnnonsBeauty call


port

I smink från Rms Beauty och vintageklänning från Balmain // All Over Press

Sådärja, hej och välkommna till min nya beautyblogg! Låt oss starta med en liten Q&A i skönhetens tecken…

Vem har lärt dig mest om beauty?

”Jag har mina många modellår att tacka för mycket som jag har lärt mig om hår, hud och makeup. Men intresset fanns där redan i tidiga tonåren. Jag minns hur jag sög i mig skönhetssidorna i Frida, som var min första favorittidning efter Bamse.”

Vilken är din bästa beauty-produkt just nu?

 ”Min Patchouli-parfym från Santa Maria Novella. Jag får ett litet lyckorus varje gång jag känner doften av den!”

Vilket är ditt mest misslyckade skönhetsminne?

”Definitivt första och sista gången jag färgade håret själv. Har alldeles för dåligt attention span för sånt! Mitt hår blev mörklila med röda fläckar, vilket i och för sig kan vara coolt men inte riktigt vad jag var inne på just då.”

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FILIPPA

I Filippa Bergs beautyblogg bjuds vi på en inblick i den bitvis lika galna som glamorösa vardagen som skönhetsredaktör på tidningen CHIC. Bloggen är som ett backstagepass till allt som döljer sig bakom magasinets skönaste sidor.


KATEGORIER


ARKIVAnnons


LÄS OCKSÅ


Annons

Laddar